Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Водій був п’яний і їхав з друзями на дискотеку: поліція про нічну ДТП біля Ракошина

Водій був п’яний і їхав з друзями на дискотеку: поліція про нічну ДТП біля Ракошина

Водій був п’яний і їхав з друзями на дискотеку: поліція про нічну ДТП біля Ракошина
ВІДЕО ДНЯ

32-річний житель Мукачівського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо і поїхав з трьома друзями на дискотеку. Дорогою не впорався з керуванням і його «Пежо» злетіло в кювет. Травмувалися троє пасажирів. За даним фактом поліція проводить розслідування.

Вчора, 3 листопада близько 23-ї години до Мукачівської поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік с.Ракошино сталася ДТП з потерпілими. На місце події прибула слідчо-оперативна група та група швидкого реагування, – повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Реклама

Працівники поліції встановили, що автомобіль марки “Пежо”, за кермом якого перебував 32-річний житель Мукачівського району, рухався в напрямку м.Ужгорода. Водій з трьома друзями їхав на дискотеку, при цьому всі четверо перебували в стані алкогольного сп’яніння. До того ж, водій не мав водійського посвідчення. 

За селом Ракошино водій не впорався з керуванням і «Пежо» злетіло з дороги в кювет. Внаслідок ДТП троє пасажирів віком 18-25 років отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Мукачівської районної лікарні. Сам водій серйозних травм не отримав. 

Реклама

Як засвідчила експертиза, водій та пасажири перебували в стані алкогольного сп’яніння. У крові водія виявили 0,98 проміле алкоголю.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Окрім цього, на водія складено адмінпротокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. 

Автомобіль поміщено на спецмайданчик поліції. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно