Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • За порушення громадського порядку Івану Данацку присудили 40 годин громадських робіт

За порушення громадського порядку Івану Данацку присудили 40 годин громадських робіт

За порушення громадського порядку Івану Данацку присудили 40 годин громадських робіт

Суддею розглянуто адміністративний протокол, складений патрульною поліцією в місті Ужгороді та Мукачеві, про вчинення мешканцем Ужгородщини хуліганських дій. Так, вказаний громадянин за допомогою кувалди пошкодив домофон на вхідних дверях місцевої прокуратури. За твердженням особи, пошкодження майна правоохоронної установи було здійснено з метою «повернення вільного доступу громадян до адміністративних будівель», а наявним знаряддям – кувалдою, чоловік прагнув відновити справедливість.

ВІДЕО ДНЯ

Незважаючи на те, що громадянин свою поведінку як хуліганство не розглядає, суд приходить до висновку, що нанесення ударів «кувалдою» в центральній частині міста, а також пошкодження домофону державної установи в робочий час, свідчить про цілеспрямований намір особи порушити громадський порядок, – повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Більш того, суб’єктивна незгода з неможливістю доступу до адміністративних будівель не може вважатися достатньою підставою для виправдання хуліганських дій особи.

Реклама

Враховуючи, вищевикладені обставини, а також той факт, що постійного заробітку громадянин немає, суд призначив останньому громадські роботи як стягнення за вчинення дрібного хуліганства.

Тож, у разі набрання рішенням суду законної сили, особа впродовж 40-годин громадських робіт працюватиме на благо Ужгордощини. Саме виконання суспільно-корисної діяльності, на думку суду, буде достатнім засобом для перевиховання особи у дусі додержання Закону й громадського порядку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно