Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Українець ховав контрабандні цигарки у газовому балоні авто

Українець ховав контрабандні цигарки у газовому балоні авто
ВІДЕО ДНЯ

Працівники Закарпатської митниці ДФС спільно з прикордонниками припинили спробу незаконного вивезення із України тютюнових виробів.

Так, сьогодні, 6 листопада 2016 року, на митний пост "Вилок" Закарпатської митниці ДФС заїхав автомобіль "Nissan" з угорською реєстрацією, керував транспортним засобом наш співвітчизник, – повідомляє ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Реклама

Формою проходження митного контролю громадянин обрав "зелений коридор". При усному опитуванні заперечив наявність будь-яких товарів, в тому числі тих, що підлягають декларуванню, а також повідомив, що жодних прихованих від митного контролю товарів не переміщує.

На підставі наявності ознак облаштування транспортного засобу спеціально виготовленими сховищами, працівники митниці прийняли рішення про проведення поглибленого митного огляду автомобіля. В ході здійснення якого, в газовому балоні виявлено приховані від митного контролю 425 пачок цигарок "Rothmans", вітчизняного виробництва, з акцизними марками України.

Реклама

Таким чином, громадянин вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ. Ці дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч. 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, автомобіль та цигарки вилучено.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно