Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві до запаморочення побили 12-річного шестикласника ЗОШ №15

У Мукачеві до запаморочення побили 12-річного шестикласника ЗОШ №15
Мати увечері помітила на обличчі свого сина синець на обличчі. Наступного дня стан здоров’я погіршився: у хлопця виникли запаморочення та блювання. У суботу батьки помітили, що у юнака терпли верхні та нижні кінцівки. Саме тому вони звернулись до лікарів.

Про це повідомив мукачівець Олександр Цепурдей на своїй сторінці у Фейсбуці. За його інформацією,  школяра побили у вівторок на перерві.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів у коментарі інтернет-виданню "PMG.ua" сам Олександр Цепурдей, у вівторок мати, яка працює допізна, увечері помітила на обличчі свого сина синець на обличчі. У середу стан здоров’я погіршився: у хлопця виникли запаморочення та блювання. У суботу батьки помітили, що у юнака терпли верхні та нижні кінцівки. Саме тому вони звернулись до лікарів. Як наслідок, школяра госпіталізували до неврологічного відділення Закарпатської обласної дитячої лікарні.

У відділенні лікарні інтернет-виданню "PMG.ua" повідомили, що наразі стан хлопця задовільний. Залишився лише синець в обличчі.

Реклама

Інформацію про побиття школяра журналісту "PMG.ua" підтвердили і у правоохоронних органах міста. За словами мукачівських правоохоронців, до них звернувся лікар дитячої лікарні, який і повідомив про стан дитини та про те, що хлопця побив інший школяр.

За цим фактом поліція порушила кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України (Нанесення легких тілесних ушкоджень). Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно