Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині прикордонники затримали 4 нелегальних мігрантів з Африки

На Берегівщині прикордонники затримали 4 нелегальних мігрантів з Африки

Учора ввечері на Закарпатті, в ході реалізації оперативної інформації, співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з представниками Національної поліції затримали чотирьох незаконних мігрантів.

ВІДЕО ДНЯ

Про появу поблизу населеного селища Дийда Берегівського району 4-х осіб африканської зовнішності прикордонників повідомив місцевий житель. За декілька хвилин, групою реагування  відділу «Лужанка» Мукачівського загону спільно з представниками Берегівського відділу Національної поліції , було виявлено та затримано чотирьох осіб без документів. Чоловіки віком 19, 20, 26 та 30 років блукали в пошуках кордону, маючи на меті в подальшому потрапити до однієї з країн ЄС. Зі слів іноземців двоє з них є громадянами Сієрра-Леоне, один –  громадянином Гвінеї, ще один –  громадянином Камеруну, – стверджує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

На даний час іноземців, на яких були складені адміністративні протоколи, направлено до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. Подальшу долю мандрівників та оцінку їх діям визначатиме суд. Наразі встановлюються всі обставини їх незаконної подорожі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно