Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Депутат Мукачівської міської ради не був причетний до скоєння крадіжки телефону, – поліція

Депутат Мукачівської міської ради не був причетний до скоєння крадіжки телефону, – поліція

Депутат Мукачівської міської ради не був причетний до скоєння крадіжки телефону, – поліція

У Мукачівській поліції прокоментували інцидент, який стався в одному з магазинів міста, де учора чоловік вкрав від жінки мобільний телефон. Серед ймовірних підозрюваних був і депутат Мукачівської міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначили у Мукачівському міськвідділі поліції, напередодні ввечері на лінію 102 й справді надійшло повідомлення про крадіжку телефона в одному із магазинів Мукачева. На виклик виїхав екіпаж патрульної поліції. При з‘ясуванні обставини інциденту переглянули відео із камер спостереження, на якому видно момент крадіжки. Фактично депутат міськради, який був у магазині в цей час, допоміг поліції розкрити злочин по гарячих слідах. За його допомогою було оперативно встановлено особу зловмисника, телефон вилучено та повернуто власнику. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінаьного Кодексу України.

Депутат Мукачівської міської ради Юрій Кравчук, якого підозрювали у співучасті у крадіжці, теж прокоментував випадок, який стався у магазині ввечері 20 листопада.

Реклама

"Якщо мене не дивує, що неперевірену інформацію публікує Мукачево.нет, то інформація патрульної служби Національної Поліції мене, м’яко кажучи, здивувала. Я обов’язково ініціюю службове розслідування через завдання моральної шкоди, паплюження моєї честі, гідності та ділової репутації. Так, вчора я опинився у кадрі камер стеження з особою, яка скоїла крадіжку телефону. Буквально відразу мені передзвонили з поліції, я невідкладно прибув у міськвідділ, де разом з поліцейськими ми за півгодини з’ясували, хто ця особа, знайшли її номер телефону і він прийшов у відділок та віддав телефон. Прикро, звичайно, бо ця людина була на тому ж "Авторському вечорі" у кафе "Молочарня", де і я з сім’єю.

Після заходу ми разом зайшли до магазину, щоб купити пива. На цьому наші дороги розійшлися. Щоб ідентифікувати цю людину, мені довелося обдзвонювати усіх, хто був на вечорі та вияснити контактні дані. Телефон повернуто власнику і я радий, що зміг допомогти слідству. Натомість, якщо вірити Мукачево.нет, патрульна поліція звинуватила мене у співучасті у злочині, хоч я навіть не був його свідком. Я є прихильником невідворотності покарання. Тому зроблю усе можливе, щоб притягнути до відповідальності тих, хто поширив завідомо неправдиву інформацію про мене, завдавши шкоди моїй репутації", – мовив Юрій Кравчук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно