Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінка намагалась незаконно вивезти дитину за кордон

Жінка намагалась незаконно вивезти дитину за кордон

Держприкордонслужба неодноразово інформувала про порядок здійснення закордонних поїздок з дітьми. Однак і надалі продовжують мати місце випадки надання на паспортний контроль документів, оформлених не належним чином, серед яких трапляються також і ті, що були видані незаконно.

ВІДЕО ДНЯ

Так, учора прикордонники Чопського загону запобігли спробі вивезення неповнолітньої дитини з території України. У пункт пропуску «Ужгород» на паспортний контроль прибула жінка, яка разом із 13-річною дитиною слідувала рейсовим автобусом до Праги. Під час перевірки документів українка пред’явила нотаріальне доручення зі згодою матері на вивіз дівчинки за кордон. Проте в ході перевірки прикордонники з’ясували, що доручення видане незаконно, адже на момент видачі заяви про згоду мати на території України не перебувала.

За даним фактом було проінформовано представників Національної поліції про ознаки можливого кримінального правопорушення. Жінка разом з дитиною змушені були залишитися на території України.

Реклама

Державна прикордонна служба ще раз звертається до усіх подорожуючих, які найближчим часом збираються перетинати кордон, відповідально ставитись до оформлення своїх документів та документів на дітей.

Також звертаємо увагу громадян, що у разі вашого перебування за кордоном та необхідності оформити доручення на поїздку дитини, ви можете звернутися до дипломатичних установ України за кордоном.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно