Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На митному посту "Тиса" українець позбувся автомобіля та цигарок на 307 тисяч гривень

На митному посту "Тиса" українець позбувся автомобіля та цигарок на 307 тисяч гривень

На митному посту "Тиса" українець позбувся автомобіля та цигарок на 307 тисяч гривень

Спробу незаконного переміщення цигарок припинено працівниками Закарпатської митниці ДФС, спільно з прикордонниками, сьогодні, 2 грудня, на митному посту «Тиса».

ВІДЕО ДНЯ

Українець прямував у приватних справах з України в Австрію автомобілем «Volkswagen», обравши форму проходження митного контролю «зелений коридор». При усному опитуванні громадянин заперечив наявність будь-яких товарів, в тому числі тих, що підлягають декларуванню, а також повідомив, що жодних прихованих від митного контролю товарів не переміщує, – зазначає ДФС у Закарпатській області.

На підставі наявності ознак облаштування транспортного засобу спеціально виготовленими сховищами, працівники митниці прийняли рішення про проведення поглибленого митного огляду автомобіля. В ході здійснення якого, в спеціально обладнаних та пристосованих місцях – подвійному днищі салону автомобіля, виявлено приховані від митного контролю 4502 пачки тютюнових виробів «Winston» та «Parliament», вітчизняного виробництва, з акцизними марками України.

Реклама

Таким чином, громадянин України вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з використанням спеціально виготовлених сховищ, тайників.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Складено протокол про порушення митних правил, автомобіль та цигарки, загальною вартістю 307 658 грн вилучено до рішення суду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно