Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція затримала у Мукачеві викрадача мобільного телефону

Поліція затримала у Мукачеві викрадача мобільного телефону

Від жительки м.Мукачева викрали з квартири мобільний телефон «Самсунг». Крадія – 38-річного раніше судимого мукачівця затримали працівники кримінальної поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. 

ВІДЕО ДНЯ

В поліцію м.Мукачева звернувся із заявою 43-річна жителька міста. Заявниця повідомила про крадіжку з квартири свого мобільного телефону марки «Самсунг» вартістю 1600 гривень, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Як з’ясувалося, злочин стався в неділю. Невідомий зловмисник проник обідньої пори в незачинену квартиру потерпілої і, скориставшись її відсутністю, викрав перше, що впало в око – мобільний телефон. 

Реклама

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками кримінальної поліції міста встановлено, що крадіжку телефону від потерпілої скоїв 38-річний житель Мукачева, раніше судимий за скоєння крадіжок. Крадений телефон  зловмисник встиг продати. 

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна). В ході досудового розслідування перевірятиметься причетність мукачівця до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно