Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Тячівщині правоохоронці викрили злочинну групу, яка займалася організацією незаконного грального бізнесу

На Тячівщині правоохоронці викрили злочинну групу, яка займалася організацією незаконного грального бізнесу

На Тячівщині правоохоронці викрили злочинну групу, яка займалася організацією незаконного грального бізнесу
ВІДЕО ДНЯ

Організована злочинна група з числа чотирьох жителів Тячівського району, серед яких і дві жінки, організувала в Тячеві підпільний гральний бізнес. Всім учасникам злочинної групи поліція вже оголосили про підозру та обрала запобіжні заходи. Розслідування за даним фактом триває і надалі, його проводить слідче управління Закарпатської поліції.

Влітку 2016 року Закарпатська поліція викрила організовану злочинну групу в яку входили четверо жителів Тячівщини, які займались незаконним гральним бізнесом.

Реклама

Організатором групи був 38-річний житель с. Колодне  Тячівського району. До справи він залучив свого брата, а також двох жінок з м. Тячева віком 34 і 23 роки. Брату доручив знайти приміщення, де можна обладнати гральний заклад. А жінки повинні були працювати адміністраторами.

Для ігрового залу ділки орендували нежитлове приміщення на вул. Гагаріна в м.Тячеві. Клієнтів на такі незаконні послуги серед місцевого населення вистачало, тому і прибуток був регулярним. Нібито злочинці продумали все добре і кожен з них справно виконував свою злочинну роль у цьому ділі. Але незабаром про їхній бізнес дізналися працівники поліції, які одразу ж прийняли міри.

Реклама

Тільки вони не знали того, що невдовзі після початку їхньої «роботи» про підпільний ігровий заклад дізналися працівники поліції. Даний заклад знаходився під пильним наглядом правоохоронців, які скрупульозно документували цей злочин. До справи були задіяні слідчі, працівники Управління захисту економіки і служба внутрішньої безпеки поліції.

В даному приміщенні було проведено обшук, в ході якого  поліція вилучила 9 гральних автоматів, ключі для їх запуску, гроші в сумі 1030 гривень та 50 євро.

На момент проведення обшуку в ігротеці перебувало кілька гравців. Сам власник приміщення зізнався, що і він часом тут грав.

Реклама

Доказову базу поповнили й вилучені поліцією записи камер відеоспостереження,  які зафіксували, як люди грають на ігрових апаратах. Окрім того, було проведено й обшуки за місцем проживання осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.

Тоді слідчим управлінням ГУНП в Закарпатській області було розпочато кримінальне провадження. Вже на сьогоднішній день в ході досудового розслідування слідчі зібрали достатньо доказів, які підтверджують причетність всіх чотирьох  учасників злочинної групи до даного злочину, та всім їм 5 грудня було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.28, ч.1 ст.203–2 Кримінального кодексу України (організація незаконного грального бізнесу в складі організованої злочинної групи) та обрано запобіжні заходи.

Окрім цього, декілька днів тому працівники поліції провели повторний обшук в с.Колодне, за місцем проживання організатора цієї групи. Там поліцейські знайшли ще 9 гральних апаратів. Того ж дня правоохоронці навідалися з обшуком й у ранішке згадане приміщення на вул. Гагаріна в м. Тячеві й виявили там... нову ігротеку з 4 системними блоками, на яких здійснювалися азартні ігри. Власник, правда, там уже інший...   

Фігуранти справи проходять як організована злочинна група. Кожному з них загрожує великий штраф – від 170 до 680 тисяч гривень. Після завершення розслідування найближчим часом справу буде передано до суду, який і визначатиме подальшу долю злочинців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно