Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті у контрабандиста-угорця виявили цигарки

На Закарпатті у контрабандиста-угорця виявили цигарки

Сьогодні, 11 грудня 2016 року, в зону митного контролю пункту пропуску «Вилок» Закарпатської митниці ДФС, на смугу «зелений коридор» заїхав «Оpel», реєстраційний номер Угорщини.

ВІДЕО ДНЯ

Керував автомобілем громадянин Угорщини. Під час проведення огляду автомобіля «Opel», закарпатські митники спільно з прикордонниками виявили приховані від митного контролю в спеціально виготовлених тайниках цигарки загальною кількістю 1890 пачок, із них 290 пачок цигарок без марок акцизного збору та 1570 пачок цигарок «Rothmans» та «Bond» з акцизними марками України, – зазначає ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Наразі складається протокол про порушення митних правил, дії громадянина кваліфіковано за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Реклама

На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних правил цигарки з акцизними марками та автомобіль буде вилучено. В подальшому справу буде передано до суду.

Цигарки без акцизних марок будуть передані до податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області. Відомості про протизаконні дії будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно