Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • 25-річний хлопець через ревнощі вбив свою співмешканку: сиротами залишаться троє дітей

25-річний хлопець через ревнощі вбив свою співмешканку: сиротами залишаться троє дітей

25-річний хлопець через ревнощі вбив свою співмешканку: сиротами залишаться троє дітей
ВІДЕО ДНЯ

25-річний житель м.Берегова, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, завдав під час сімейної сварки на грунті ревнощів тілесних ушкоджень своїй співмешканці. Жінка померла. Вбивці загрожує до 10 років позбавлення волі. Сиротами залишаться троє діток... 

В поліцію м.Берегова надійшло повідомлення від місцевих медиків про те, що ними констатовано смерть жінки в будинку, де вона проживала, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Розтин тіла засвідчив у жінки численні переломи ребер, розрив печінки та масивну внутрішню кровотечу. Стало зрозуміло, що нещасна померла насильницькою смертю.

Справою зайнялись правоохоронці. Розслідуванням цього тяжкого злочину керував заступник начальника слідчого управління Закарпатської поліції Володимир Мага. І невдовзі поліцейські розкрили цей злочин.   

Реклама

Як з’ясувалося, 37-річна потерпіла проживала у м.Берегові з молодшим на 12 років співмешканцем, уродженцем смт.Королево Виноградівського району. Виховували трьох діток.

В розмові з поліцейськими чоловік запевняв, що того вечора його п’яну співмешканку привів з вулиці якийсь незнайомець, а до ранку вона померла. Де була і з ким, він не знає... Проте в ході слідчо-оперативних заходів з’ясувалося, що все було не так. Потерпіла з співмешканцем прийшли ввечері в гості до своїх знайомих, де вживали алкогольні напої. В якусь мить між захмелілим подружжям виникла сварка на грунті ревнощів. Хто кого приревнував, достеменно невідомо, проте 25-річний пяний співмешканець став лупцювати жінку просто на очах в господарів оселі. Бив руками й ногами, не стримуючись... 

Вгамувавши свою лють, чоловік викликав таксі й повіз уже непритомну жінку додому. Таксисту сказав, що дружина перепила й «відключилася» від горілки...

Реклама

Вдома жінка так і не прийшла до тями. Якби вбивця відразу ж викликав «швидку», її ще можна б було врятувати. А так нещасна померла від численних ушкоджень внутрішніх органів і масивної внутрішньої кровотечі.     

Зрозумівши, що накоїв біди, вбивця втік із хати до матері у Виноградівський район. А потім придумав версію для поліції про якогось невідомого, котрий привів його жінку додому. 

Під тиском зібраних правоохоронцями доказів вбивця врешті-решт зізнався у скоєному. Слідчим Берегівської поліції йому оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

А троє малолітніх діток тепер залишаться сиротами...   

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно