Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Іршавщині жінка "жартома" повідомила поліцейських про вбивство, якого не було

На Іршавщині жінка "жартома" повідомила поліцейських про вбивство, якого не було

На Іршавщині жінка "жартома" повідомила поліцейських про вбивство, якого не було

До Іршавського відділення поліції надійшло повідомлення від жінки з села Кушниця, яка повідомила про те, що в їх селі брат зарізав брата і втік. Проте самого вбивства не було – у такий спосіб вирішила «пожартувати» 25-річна жителька села. При цьому заявниця назвалася прізвищем своєї сусідки.

ВІДЕО ДНЯ

Після отримання повідомлення про побутове вбивство в с.Кушницю відразу виїхала група швидкого реагування й слідчо-оперативна група на чолі з начальником Іршавського відділення поліції підполковником Анатолієм Шкиртою, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За вказаною адресою поліцію зустріла господиня. Жінка була вкрай здивована, що до неї приїхали полісмени. Вона пояснила, що в поліцію не зверталась. Братів у неї немає і ніякої сварки чи конфлікту, а тим паче вбивства, в її дворогосподарстві не було.

Реклама

Після цього правоохоронці опитали сусідів та односельчан жінки. Інформація про вбивство, на щастя, не знайшла свого підтвердження.

Пошуки жінки, яка зателефонувала в поліцію, продовжились. На окраїні села поліцейські зайшли будинок, з якого виглядала якась жінка. Господиня привітно зустріла поліцію, сказала, що про ніяке вбивство по сусідству їй не відомо. Сама вона весь час знаходиться вдома, доглядає за дітьми.

Реклама

Правоохоронці поїхали з села. Далі ж працівники карного розшуку, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, встановили, що саме ця 25-річна жінка, до якої вони заходили і яка нібито нічого не чула про вбивство, й зробила неправдивий виклик. Жінка зізналася в цьому. Сказала, що назвалася прізвищем сусідки, бо в них неприязні відносини.

Як прокоментував начальник Іршавського відділення поліції підполковник Анатолій Шкирта, бажання нашкодити сусідці обернулось для молодої жінки адміністративною відповідальністю. За дане правопорушення ст.183 Кодексу України про адміністративне правопорушення (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) передбачається покарання у вигляді штрафу від  трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно