Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські прикордонники затримали велику групу нелегалів

Закарпатські прикордонники затримали велику групу нелегалів

Вчора на Закарпатті, в ході реалізації оперативної інформації,  прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону затримали шістьох громадян Шрі-Ланки, чотирьох громадян В’єтнаму та одного громадянина Молдови, які мали на меті незаконно перетнути державний кордон та потрапити до країн Євросоюзу.

ВІДЕО ДНЯ

Спочатку на околиці населеного пункту Середнє Ужгородського району, прикордонниками спільно з представниками Національної Поліції затримали 6-х осіб азіатської зовнішності. Чоловіки при собі документів не мали, проте з їх слів стало відомо, що вони громадяни Шрі-Ланки. Однак під час огляду речей у п’яти  із них правоохоронці  виявили паспортні документи, у яких були відсутні відмітки про прибуття в Україну. Пізніше, в ході опитування затримані зізнались, що намагались в подальшому незаконно попасти до країн ЄС у пошуках кращих умов життя. 

Згодом, безпосередньо на лінії українсько-словацького кордону, прикордонники затримали ще одного «шукача кращої долі», громадянина Молдови. Затриманий, який був без документів, пояснив, що намагався в обхід пункту пропуску потрапити до Італії та орієнтувався на місцевості за допомогою компаса.

Реклама

Крім того, ще чотирьох громадян із В’єтнаму затримали прикордонники в районі залізнично вокзалу у м. Ужгород. Документів чоловіки, як і зазвичай буває,  при собі також не мали.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно