Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські Закарпаття вилучили понад півтори тисяч одиниць піротехніки

Поліцейські Закарпаття вилучили понад півтори тисяч одиниць піротехніки

У ці передноворічні дні закарпатська поліція проводить оперативно-профілактичні відпрацювання ринків, населених пунктів  з метою виявлення та недопущення незаконного розповсюдження піротехнічних засобів.

ВІДЕО ДНЯ

Вже перевірено 30 ринків, де виявлено 6 фактів незаконної реалізації піротехнічної продукції, констатує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

З незаконного обігу вилучено 1501 одиницю піротехніки загальною вагою майже 4 кг. Складено 7 адмінпротоколів за ст.195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів. Санкція даної статті передбачає накладення штрафу в розмірі від 35 до 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто до 1020 гривень з конфіскацією самої піротехніки.

Реклама

Закарпатська поліція нагадує, що піротехнічну продукцію слід купувати в спеціалізованих торгових закладах, де вся продукція сертифікована. При поводженні з піротехнікою слід бути обережними, адже в минулі роки в області було чимало випадків травмувань громадян салютами, ракетами, петардами та іншою піротехнічною продукцією. Не варто використовувати піротехніку в людних місцях, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніннятощо. Заборонено давати такі вибухонебезпечні речі дітям.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно