Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ДТП на Тячівщині: водій та пасажир іномарки "Mazda" потрапили до лікарні

ДТП на Тячівщині: водій та пасажир іномарки "Mazda" потрапили до лікарні
ВІДЕО ДНЯ

Близько опівночі 1 січня тячівські правоохоронці отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася в селі Добрянське.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група з’ясувала, що аварія сталася внаслідок зіткнення автомобілів «Audi А4» та «Mazda», йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

21-річний водій «Audi» рухався в напрямку села Вільхівці, коли на зустрічну смугу виїхала «Mazda». Внаслідок зіткнення 29-річний водій «Maзди» та його 26-літній пасажир отримали численні травми та госпіталізовані до Тячівської районної лікарні. Водій «Aуді» після надання першої медичної допомоги не госпіталізувався.

Автомобілі поміщено на спецмайданчик Тячівського відділу поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286  Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Карається штрафом від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Реклама

Обставини автопригоди з’ясовують слідчі. Також перевіряється, чи не перебували обидва водії в стані алкогольного сп’яніння.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно