Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Біля Ужгорода троє зловмисників побили пенсіонера і обікрали його будинок

Біля Ужгорода троє зловмисників побили пенсіонера і обікрали його будинок

Біля Ужгорода троє зловмисників побили пенсіонера і обікрали його будинок
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні вночі на тел. 102 поліції надійшло повідомлення від жителя с. Ботфалва Ужгородського району, який повідомив про напад на нього. На місце події прибула слідчо-оперативна група Ужгородського районного відділення поліції.

Як розповів правоохоронцям 63-річний потерпілий, близько першої години ночі в його оселю вдерлися троє невідомих. Нападники побили господаря кулаками й лопатою, зняли зі стіни в літній кухні дві ікони, після чого втекли, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Потерпілий описав нападників – це були троє смаглявих чоловіків. Затримали нічних розбійників «за гарячими слідами» працівники кримінальної поліції та група швидкого реагування Ужгородського районного відділення поліції.

Як з’ясувалося, розбійний напад на пенсіонера скоїли троє жителів сіл Тарнівці і Концово Ужгородського району віком 30-34 роки. Всі троє – раніше судимі за скоєння майнових злочинів. Двоє з цієї компанії вже проходять по інших кримінальних провадженнях, зокрема за угон автомобіля від жителя Ужгородщини та скоєння численних крадіжок.

Реклама

За даним фактом слідчим відділом Ужгородської районної поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 187 ч .3 Кримінального кодексу України (Розбій, поєднаний з проникненням у житло). Самих фігурантів справи затримано в порядку ст.208 КПК і поміщено в ІТТ.

За розбійний напад на пенсіонера їм загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно