Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Пенсіонер з Ужгородщини розповів деталі нічного розбійного нападу на його будинок

Пенсіонер з Ужгородщини розповів деталі нічного розбійного нападу на його будинок

Пенсіонер з Ужгородщини розповів деталі нічного розбійного нападу на його будинок

Стали відомі деталі розкриття резонансного злочину – нічного розбійного нападу на оселю 63-річного жителя с. Ботвалфа Ужгородського району.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів сам потерпілий, близько першої години ночі він почув, як на подвір’ї гавкає собака. Господар вийшов надвір глянути, що там сталося, але в хату несподівано вдерлися троє нападників. Одного з бандитів потерпілий впізнав – цей чоловік, житель сусіднього села, раніше приходив до нього купувати горіхи, – стверджує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Грошей нічні розбійники не вимагали, їх цікавили дві ікони, які висіли на стіні в літній кухні. Їх і забрали, побивши господаря. Нападники гадали, що за ці старовинні, як вони думали, ікони вони вторгують не менш як 1000 доларів за кожну.

Реклама

Як прокоментував т.в.о начальника Ужгородського відділення поліції Євген Опаленик, цей розбійний напад було розкрито «за гарячими слідами», через півтори-дві години після скоєння. Розбійники не сподівалися, що потерпілий звернеться у поліцію, і їх так швидко викриють. Крадені ікони поліція знайшла в оселі одного із затриманих.

Потерпілий впізнав усіх трьох нападників і вказав на них під час слідчих дій. Двоє з цієї компанії вже мали справу з поліцією за іншими кримінальними провадженнями. Зокрема, вони викрали старенькі «Жигулі» з гаража пенсіонера і їздили на ньому на скоєння численних крадіжок у довколишніх селах. Усі троє вже мають судимості за майнові злочини, один із них відсидів у тюрмі 9 років.

Реклама

Тепер же за скоєння групового розбійного нападу їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно