Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Перечинщині водій "Таврії" збив чоловіка і втік з місця ДТП

На Перечинщині водій "Таврії" збив чоловіка і втік з місця ДТП

Увечері 2 січня в поліцію м.Перечина звернулася жителька с. Сімер Перечинського району. Заявниця повідомила про те, що її чоловіка збила машина.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група й група швидкого реагування. Як пояснив сам 37–річний потерпілий, він ішов ввечері у напрямку с.Тур’я-Ремета. Дорогою його збив автомобіль білого кольору, водій якого втік з місця пригоди. За словами потерпілого, це була біла «Таврія» або «вісімка», – стверджує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На щастя, потерпілий відбувся незначними тілесними ушкодженнями і після надання медичної допомоги був відпущений з лікарні додому. А розшуком водія-втікача зайнялись правоохоронці.

Реклама

Знайшли його наступного дня. Встановлено, що наїзд на пішохода скоїв 58-річний житель с. Сімер, керуючи автомобілем ЗАЗ «Таврія».

У скоєнні ДТП водій зізнався. Причину втечі з місця події чоловік пояснює тим, що він зупинився і спитав у потерпілого, чи все з ним гаразд. Той буцімто сказав, що все добре, тож він поїхав.

Реклама

Обставини наїзду на людину з’ясовують перечинські слідчі. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно