Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині нетверезий рекетир погрjжував власнику магазина

На Рахівщині нетверезий рекетир погрjжував власнику магазина

Учора ввечері в Рахівську поліцію надійшло телефонне повідомлення про напад на магазин. Телефонувала молода жінка, яка працює продавцем у магазині свого батька в селі Середнє Водяне.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події прибула група швидкого реагування й слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили обставини скоєння злочину й затримали нападника, –  повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Як з’ясувалося, близько 17-ї години в магазин зайшов молодий чоловік і став вимагати від 50-річного власника крамниці гроші в сумі 200 доларів. При цьому вимагач погрожував револьвером! Його мотивація – я буду тобі робити «дах», а ти будеш мені платити...

Реклама

Власник крамниці добре знав вимагача, свого односельця. Цей 35-річний чоловік проживає неподалік від магазину. Раніше не судимий. Нападник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Грошей вимагачеві підприємець не дав, натомість його донька викликала поліцію.

Реклама

Рекетира затримали «за гарячими слідами», просто в магазині. Зброю – наган калібру 7,62 мм. із 7 патронами вилучено й направлено на експертизу. Звідки в зловмисника бойовий револьвер, повинно з’ясувати слідство.

Як прокоментував т.в.о начальника слідчого управління ГУНП в Закарпатській області Володимир Мага, за даним фактом поліція розпочала два кримінальні провадження – за ст.189 ч.2. Кримінального кодексу України (Вимагання) і ст.263 ч.1 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю). Зловмиснику оголошено про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень, його затримано в порядку ст.208 КПК і взято під варту. Досудове розслідування у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно