Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині чоловік застрелив косулю: браконьєра затримано

На Іршавщині чоловік застрелив косулю: браконьєра затримано

Працівники  Іршавського мисливсько-рибальського господарства районної ради УТМР  під час обходу мисливських угідь у селі Малий Раковець  виявили сліди крові та залишки туші косулі.  

ВІДЕО ДНЯ

Затримати зловмисника на гарячому працівникам УТМР не вдалось, тож їх керівництво звернулось за допомогою до Іршавських поліцейських, – зазначає відділ комунікації поліції в Закарпатській області. 

На місце пригоди прибули працівники групи швидкого реагування та слідчо-оперативна група. У ході проведення оперативно-розшукових дій, правоохоронцям вдалося затримати браконьєра. Ним виявився 25-літній мешканець села Малий Раковець. 

Реклама

Мисливську зброю працівники поліції від браконьєра вилучили. Дана зброя – зареєстрована. Однак, у чоловіка не було жодних документів, які б давали йому право на мисливську діяльність в лісових угіддях. 

За даним фактом Іршавським відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ст.248 Кримінального кодексу України (Незаконне полювання), що передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно