Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція знайшла хлопця, який обікрав відвідувачку кафе

Поліція знайшла хлопця, який обікрав відвідувачку кафе

Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу поліції встановили місце перебування чоловіка, який розшукувався міськрайонним судом за вчинення крадіжки та шахрайство.

ВІДЕО ДНЯ

До поліції звернулася мешканка Ужгорода та повідомила, що виявила сумочку з документами у під’їзді на вулиці Заньковецькій. Правоохоронці з’ясували, що ці речі було викрадено з одного із закладів громадського харчування обласного центру Закарпаття. У відвідувачки кафе невідомі поцупили сумочку з документами та гаманцем з 2090 гривень, – йнформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Вжитими оперативно-розшуковими заходами встановлено, що до цього злочину причетний 20-річний місцевий мешканець, який вже був судимий за вимагання. Зараз чоловік розшукувався Ужгородським міськрайонним судом за вчинення крадіжки та шахрайство. Поліція встановила місце знаходження підозрюваного у крадіжці жіночої сумочки, зараз вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно