Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Патрульні Мукачева затримали чоловіка, який спав з шприцем у руках

Патрульні Мукачева затримали чоловіка, який спав з шприцем у руках

У четвер, 26 січня, близько 22:50, у Мукачеві на перехресті вулиць Волошина та Вокзальної патрульні поліцейські виявили автомобіль "Volkswagen Golf", припаркований з порушенням правил дорожнього руху. У автомобілі патрульні виявили водія, який спав, тримаючи в руці запаяний медичний шприц з невідомою кристалічною речовиною білого кольору (як пізніше виявилось, близько 2 грамів).

ВІДЕО ДНЯ

Після того, як водій вийшов із автомобіля, його було затримано, – стверджує Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу поліції. Після приїзду слідчо-оперативної групи у присутності двох понятих було проведено огляд автомобіля, в якому, зрештою, було виявлено також пакет з білою кристалічною речовиною вагою близько 5 грамів, такої ж ваги пакет з коричневою кристалічною речовиною та фасовочні пакети та електронні ваги.

Реклама

У діях вказаного громадянина вбачається правопорушення, передбачене ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно