Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські Мукачева затримали чоловіка, який скоїв крадіжку з будинку

Поліцейські Мукачева затримали чоловіка, який скоїв крадіжку з будинку

Співробітники кримінальноі поліції Мукачівського відділу оперативно викрили 28-річного  місцевого мешканця, який обікрав будинок мукачівців. За фактом крадіжки розпочато слідство, наразі вирішується питання про оголошення особі підозри. 

ВІДЕО ДНЯ

Ввечері, 30 січня, до поліції Мукачева із заявою про крадіжку звернулася місцева мешканка. Жінка повідомила, що з її помешкання викрали речі домашнього вжитку та одяг. В результаті проведення першочергових слідчих та оперативних дій поліцейські встановили та затримали особу, яка скоїла дане кримінальне правопорушення. Крадієм виявився 28-річний мукачівець, раніше неодноразово судимий за крадіжки, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Правоохоронці з’ясували, що крадій ввечері проліз через вікно до помешкання мукачівки. Вдома в той час нікого не було, звідти чоловік накрав різний  одяг та речі домашнього вжитку, і втік. Частину крадених речей правоохоронці  вилучили. Наразі вирішується питання про оголошення особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.  

Реклама

За фактом крадіжки слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу Украіни. Санкція даноі статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Слідство триває. 

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно