Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Група молодих мукачівців займалась крадіжками та грабежами

Група молодих мукачівців займалась крадіжками та грабежами

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу затримали чотирьох місцевих мешканців, яких підозрюють  у скоєнні ряду злочинів на території Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

В рамках відкритих кримінальних проваджень за фактами крадіжок особистого майна працівники  кримінальноі поліціі Мукачева встановили причетність чотирьох мукачівців до скоєння кількох крадіжок та одного грабежу. Наймолодшому з крадіїв 18 років, а найстаршому – 26. Усі вони уже мали судимості за скоєння крадіжок, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Встановлено, що чоловіки в Мукачеві на вул. М.Токаря демонтували кілька чавунних батарей із загального коридору гуртожитку,  там же вони вкрали велосипед, вартістю 2 тисячі гривень. Дані особи, застосувавши фізичну силу, відібрали в мукачівця мобільний телефон та 150 гривень. Віджавши вікно, підозрювані викрали з помешкання мукачівця будівельні інструменти. Викрадене зловмисники збували, а отримані кошти використовували у власних потребах.

Реклама

Відомості за даними кримінальними правопорушеннями внесені до Єдиного реєстру досудових розслідуваннь за статтями 185 та 186 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка та грабіж. Слідство триває, вирішується питання щодо оголошення ім підозри у вчиненні вказаних правопорушень.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно