Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чиновники провернули незаконну оборудку із землею

Чиновники провернули незаконну оборудку із землею

Прокуратурою Закарпатської області скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно посадових осіб – секретаря та депутата Нижньоапшанської сільської ради Тячівського району.

ВІДЕО ДНЯ

Чиновники, зловживаючи службовим становищем, використали його всупереч інтересам служби, підписавши ряд документів та висновків, всупереч Земельному кодексу України і таким чином забезпечили незаконну передачу у власність громадянці, земельну ділянку загальною площею 0,3871 га, експертно-грошовою вартістю понад 178 тис грн.(ч. 2 ст. 27, ч. 2 ст. 366 КК України), – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Зокрема, у 2014 році, будучи головою Нижньоапшанської сільської ради, діючи умисно, в групі з начальником управління Держземагенства у Тячівському районі (на даний час він начальник управління Держгеокадастру в Тячівському районі, депутат Тячівської міської ради), посадовці вчинили умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для іншої фізичної особи використання службовою особою службового становища, що спричинило тяжкі наслідки
 
До того ж, на вказаній земельній ділянці знаходиться насосна станція Нижньоапшанської ЗОШ 1-3 ступенів, що відноситься до земель освіти, чим спричинено тяжку шкоду охоронюваним законом інтересам держави на вищевказану суму, що у 250 і більше разів перевищує неоподаткований мінімум доходів громадян.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно