Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Брат спустив гроші сестри на розваги, а для неї вигадав карколомну історію пограбування

Брат спустив гроші сестри на розваги, а для неї вигадав карколомну історію пограбування

Брат спустив гроші сестри на розваги, а для неї вигадав карколомну історію пограбування

Серед ночі 4 лютого в поліцію м.Ужгорода надійшло повідомлення про вуличний пограбунок. 29-річний ужгородець повідомив про те, що на нього напали вночі на вул.Минайській троє невідомих, побили й відібрали гроші в сумі 1000 гривень та мобільний телефон.

ВІДЕО ДНЯ

Розшуком ймовірних грабіжників зайнялись працівники кримінальної поліції міста. В ході оперативно-розшукових заходів версія «потерпілого» про напад не знайшла свого підтвердження. Натомість правоохоронці з’ясували, як усе було насправді, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Заявник уже має судимість за скоєння майнових злочинів. Живе він із сестрою. Остання зізналася, що брат пропив уже чимало грошей, виносить з хати речі. От і тепер молодий чоловік добряче «загуляв», потративши на горілку й розваги гроші в сумі 1000 гривень, які мав віддати сестрі. До того ж, ще й заклав знайомому за випивку на «п’яному» базарі свій телефон. А щоб сестра не сварила, то вигадав версію про нічний напад на вулиці. Ще й «грабіжників» добре описав: два високі, третій маленький...

Реклама

І все б нічого, телефон поліція знайшла, встановила, де і з ким пиячив заявник. Однак правоохоронці мали марну роботу, замість того, аби розкривати реальні злочини й допомогти реальним потерпілим. Тож тепер вирішується питання про порушення за даним фактом кримінального провадження за ст.383 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину).

Нагадаємо, що за подібні «жарти» з законом можна опинитися на лаві підсудних на строк до 5 років. Тож не випробовуйте долю й не давайте даремну роботу правоохоронцям.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно