Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві син страшенно побив батька

У Мукачеві син страшенно побив батька

У Мукачеві 31-річний чоловік побив свого батька. Потерпілий потрапив до лікарні зі значними тілесними ушкодженнями.  В поліції кривднику інкримінують умисне нанесення тілесних ушкоджень.

ВІДЕО ДНЯ

Медики мукачівської міської лікарні повідомили працівників поліції, що до них з тілесними ушкодженнями доставлено чоловіка 1966 року народження. В потерпілого діагностували травму грудної клітки та перелом ребра, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області. 

Як з’ясували дільничні офіцери поліції, чоловік отримав дані ушкодження під час сварки зі своїм 31-річним сином. Після  побиття батька чоловік пішов здому, а потерпілого виявила його донька, яка й викликала швидку медичну допомогу.  

Реклама

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження та призначили судово-медичну експертизу для встановлення ступеню важкості отриманих потерпілим ушкоджень. 

На даному етапі розслідування вирішується питання про оголошеннямукачівцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обранняйому міри запобіжного заходу.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно