Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • ДТП за участі поліцейських у Мукачеві: версії прокуратури та патрульних різняться

ДТП за участі поліцейських у Мукачеві: версії прокуратури та патрульних різняться

ДТП за участі поліцейських у Мукачеві: версії прокуратури та патрульних різняться
Попередньо встановлено, що 11 лютого близько 20:50 у м.Мукачево на перехресті вулиць Свалявської та Гулака Артемовського трапилась ДТП, у якій фігурує авто патрульних.

12 лютого 2017 року Мукачівською місцевою прокуратурою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

ВІДЕО ДНЯ

Як попередньо встановлено, 11 лютого 2017 року близько 20:50 год у м.Мукачево на перехресті вулиць Свалявської та Гулака Артемовського, автомобіль патрульної поліції марки «Toyota Prius» скоїв наїзд на велосипедиста – військовослужбовця, учасника АТО, – йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Закарпатської області.

Потерпілого доставлено до військового госпіталю з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рвана рана брови, посттравматична підорбітальна гематома.
 
Автомобіль "Toyota Prius" та велосипед поміщено на арештмайданчик Мукачівського ВП ГУНП в Закарпатській області. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Реклама

У свою чергу у патрульній поліції запевняють, що автомобіль поліцейських не рухався, а велосипедист сам в нього врізався.

"Патрульні їхали на виклик і звернули не у той поворот. Поки вони дивилися точну адресу, куди мали проїхати, а машина не рухалась, велосипедист імовірно не помітив авто і врізався у дзеркало", – зазначив речник управління патрульної поліції Ужгорода і Мукачева Ернест Завадський.

Реклама

Триває службове розслідування.

"Наразі у інспекторів відібрано пояснення. Доки не завершиться перевірка, не можна стверджувати, що патрульні спричинили це ДТП. Тільки суд приймає остаточне рішення", – повідомив  речник поліції.

За інформацією УПП в м. Ужгород та Мукачево, є висновок лікарів, який підтверджує, що велосипедист перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно