Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’ятеро п’яних водіїв попались закарпатським правоохоронцям за добу

П’ятеро п’яних водіїв попались закарпатським правоохоронцям за добу

Групи швидкого реагування Закарпатської поліції та рота патрульної поліції зафіксували п’ять випадків керування транспортними засобами водіями, які сіли за кермо в стані алкогольного сп’яніння.

ВІДЕО ДНЯ

Два випадки виявлення нетверезих водіїв зафіксовано на Іршавщині та по одному в Перечині, Виноградові й Хусті, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Про чоловіка, який лежав на дорозі біля місцевого ресторану, повідомив на службу «102» мешканець села Ільниця Іршавського району. Заявник припустив, що людина впала з мотоцикла, який лежав поруч. Група швидкого реагування на місці події встановила, що 35-річний місцевий житель перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Чоловіка доставили до лікарні, де медики засвідчили, що рівень алкоголю в його крові – 3 проміле.

Реклама

В Іршаві на вулиці Гагаріна правоохоронці зупинили «Mercedes» словацької реєстрації, в якого не горіли габарити ближнього світла. Під час освідчення 27-річного водія у нього виявлено 2,1 проміле алкоголю в його крові.

У селі Великі Ком’яти Виноградівського району група швидкого реагування зупинила ВАЗ-2106, який на великій швидкості здійснював небезпечні маневри на дорозі. За кермом перебував 61-річний місцевий житель. Водія доставили в районну лікарню, де встановили, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Реклама

На Перечинщині, між селами Сімер і Тур’я Ремета працівники поліції зупинили «Mitsubishi Galant» за те, що водій не скористався паском безпеки. За кермом знаходився 27-річний ужгородець. Алкотестер зафіксував у нього 2,7 проміле алкоголю.

Наряд групи реагування патрульної поліції Хустщини зупинив в райцентрі на вулиці Івана Франка автомобіль «Fiat» за підозрілі маневри та порушення правил дорожного руху. Експертиза засвідчила, що 34-річний водій керував машиною у стані алкогольного сп’яніння.

На всіх п’ятьох нетверезих водіїв поліція склала протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння).

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно