Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині 18-річний хлопець за ніч вбив двох чоловіків

На Тячівщині 18-річний хлопець за ніч вбив двох чоловіків
Спочатку юнак жорстоко розправився із 56-річний жителем Солотвина. Опісля вкоротив віку 73-річному чоловіку За даними епізодами слідчі розпочали кримінальні провадження.

19 лютого о 8 годині ранку до поліції звернувся мешканець смт. Солотвино та повідомив, що виявив тіло охоронця місцевого ринку з ознаками насильницької смерті. На місце події прибула слідчо-оперативна група Тячівської поліції, слідче управління ГУНП в Закарпатській області, керівництво закарпатської поліції, кінологи та інші правоохоронці.

ВІДЕО ДНЯ

Поліція встановила, що потерпілим є 73-річний місцевий мешканець, охоронець на промислово-продовольчому ринку. Невідомі нанесли чоловікові колото-різані рани щоки, грудної клітки, від чого він помер. Крім того, в Солотвині, на вулиці Спортивній, в приватному помешкані виявлено тіло 56-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті. Лікарі констатували, що чоловік помер від численних ножових поранень, – повідомляє відділ комунікації поліції  Закарпатської області.

Співробітники Головного управління Національної поліції Закарпаттся спільно з Тячівським відділом поліції виявили, що в ніч загибелі, потерпілий 56-річний житель Солотвина розпивав спиртні напої з 18-річним мешканцем Виноградова. Правоохоронці встановили, що чоловіки посварилися на кухні, конфлікт переріс у бійку. Юнак, який уже був раніше судимий за грабіж, взяв ножа та завдав численних травм потерпілому. Від отриманих поранень старший чоловік помер.

Реклама

Після цього, нападник близько 3 години ночі пішов на місцевий промислово-продовольчий ринок в приміщення охоронця. Там чоловіки також розпивали спиртні напої, після чого 18-річний хлопець спробував вкрасти з приміщення гроші та мобільні телефони. Охоронець вступив в словесну перепалку з потерпілим, яка переросла у бійку з застосуванням зброї. Виноградівець завдав 73-річному чоловіку травми ножем, несумісні з життям.

18-річного вбивцю працівники поліції затримали в порядку ст. 208 КПК України. За даними епізодами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1,2 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбиство та ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. Досудове розслідування триває.

Реклама
На Тячівщині 18-річний хлопець за ніч вбив двох чоловіків  – 01

 

На Тячівщині 18-річний хлопець за ніч вбив двох чоловіків  – 02
Реклама
На Тячівщині 18-річний хлопець за ніч вбив двох чоловіків  – 03
На Тячівщині 18-річний хлопець за ніч вбив двох чоловіків  – 04
На Тячівщині 18-річний хлопець за ніч вбив двох чоловіків  – 05
На Тячівщині 18-річний хлопець за ніч вбив двох чоловіків  – 06
На Тячівщині 18-річний хлопець за ніч вбив двох чоловіків  – 07
На Тячівщині 18-річний хлопець за ніч вбив двох чоловіків  – 08

 

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно