Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За пограбування аптеки виноградівець проведе чотири роки за ґратами

За пограбування аптеки виноградівець проведе чотири роки за ґратами

Апеляційний суд Закарпатської області залишив у силі вирок Виноградівського районного суду, яким мешканця Виноградова засуджено за вчинення злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 186 КК (Грабіж).

ВІДЕО ДНЯ

Подія трапилася навесні торік, у місті Виноградові. Незважаючи на те, що 22-річний місцевий мешканець уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові правопорушення, зокрема крадіжки,  молодик не став на шлях виправлення, натомість наважився на черговий злочин -  посеред білого дня викрав з каси місцевої аптеки 800 гривень, – зазначає прес-служба Апеляційного суду Закарпатської області.

У той же день правоохоронцям вдалося затримали зловмисника «по гарячим слідам». У скоєнні злочину чоловік зізнався. Свої дії мотивував тим, що кримінальне правопорушення вчинив через важке матеріальне становище, оскільки ніде не працевлаштований, а на частину викрадених грошей купив їжу та одяг.

Реклама

Місцевий суд, розглянувши справу, визнав зловмисника винним у вчиненні злочину, за скоєне суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на чотири роки. Проте, з рішенням суду виноградівець не погодився та оскаржив його у вищій інстанції. У апеляційній скарзі просив пом’якшити вирок відносно нього та зменшити термін  покарання до одного року.

Прокурор, своєю чергою, заперечував проти задоволення апеляційної скарги, вказуючи на те, що вирок - законний та обґрунтований, а  твердження обвинуваченого про те, що він залишився в безвихідній ситуації та потребував коштів, при цьому можливості працевлаштуватись у нього не було -  не відповідали дійсності, оскільки останній ніколи не звертався до центру зайнятості з метою пошуку роботи. Тому, на думку прокурора, апеляційна скарга не підлягала задоволенню.   

Реклама

Вивчивши та дослідивши матеріали та  всі обставини справи,  колегія суддів Апеляційного суду краю встановила, що висновки суду першої інстанції  при призначенні покарання були  визнані обґрунтованими, а саме покарання - справедливим, необхідним та достатнім для виправлення та попередження нових подібних злочинів. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно