Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Синій кит" в дії: 15-річний хустянин жорстоко "розіграв" свого однокласника

"Синій кит" в дії: 15-річний хустянин жорстоко "розіграв" свого однокласника

Вчора, 21 лютого, ввечері на службу «102» надійшло повідомлення від 15-річного хустянина, який заявив про погрози. Юнак розповів, що в одній із соцмереж з ним зв’язався чоловік на ім’я Сергій Громов та вимагає виконати завдання, погрожуючи фізичною розправою в разі непослуху. Заявник пояснив, що користувач соцмережі наказував вирізати символи на шкірі руки.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники поліції перевірили надану інформацію та з’ясували, що дитині погрожував його однокласник. Хлопчик, який представився вигаданим ім’ям «Сергій Громов», прочитав у ЗМІ інформацію про групи смерті, матеріали про резонанс, який вони мають, та вирішив розіграти свого товариша. Юнак придумав завдання, покарання у випадку непослуху та прислав повідомлення однокласнику, – стверджує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція вбачає в діях дитини ознаки правопорушення, передбаченого ст. 173 Кодексом України про адміністративні правопорушення, тобто дрібне хуліганство. Оскільки підозрюваний не досяг повноліття, відповідальність понесуть його батьки, відповідно до ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей. З батьками та дитиною проведено профілактичні бесіди. Перевірка у цій справі триває.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно