Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Суд змінив запобіжні заходи відносно працівників поліції, підозрюваних у торгівлі наркотиками

Суд змінив запобіжні заходи відносно працівників поліції, підозрюваних у торгівлі наркотиками

Суд змінив запобіжні заходи відносно працівників поліції, підозрюваних у торгівлі наркотиками

Апеляційний суд Закарпатської області розглянув апеляційні скарги прокурора на ухвали слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду, якими відмовлено в задоволенні клопотання слідчого про застосування запобіжних заходів у виді тримання під вартою щодо двох працівників поліції, підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

ВІДЕО ДНЯ

Органом досудового розслідування встановлено, що цьогоріч у січні, двоє дільничних офіцерів, маючи на меті створити видимість ефективності своєї роботи, вдалися до інсценування злочину – передали знайомому наркотичні речовини та запропонували йому обмовити себе у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 309 КК України, допустивши при цьому збут наркотичних засобів, – йдеться у повідомленні прес-служби Апеляційного суду Закарпатської області.

Відповідно до ухвал слідчого судді одному правоохоронцю обрано запобіжних захід – домашній арешт, іншому – особисте зобов’язання. Прокурор, не погоджуючись з рішеннями суду, оскаржив ухвали слідчого судді у вищій інстанції. В апеляційних скаргах просив суд застосувати до обох підозрюваних більш суворий запобіжний захід.

Реклама

Вивчивши матеріали провадження та заслухавши його учасників, Апеляційний суд дійшов висновку: апеляційні скарги прокурора – задовольнити частково, а ухвали слідчого судді – скасувати.

Суд призначив чоловікам запобіжний захід – тримання під вартою до 26 березня 2017 року з можливістю внесення застави у розмірі 50 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 80 тисяч гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно