Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Два начальника відділів Перечинської РДА не задекларували своє майно – правоохоронці розпочали кримінальне провадження

Два начальника відділів Перечинської РДА не задекларували своє майно – правоохоронці розпочали кримінальне провадження

Два начальника відділів Перечинської РДА не задекларували своє майно – правоохоронці розпочали кримінальне провадження

Перечинським відділом Ужгородської місцевої прокуратури внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за двома фактами не декларування чиновниками свого майна.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, встановлено, що двоє осіб, будучи суб’єктами декларування у відповідності до ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», умисно, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій та їх наслідки, не подали декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Йдеться про начальників відділів Перечинської районної державної адміністрації. Відтак,  у діях вказаних осіб вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366-1 КК України (декларування недостовірної інформації).

Реклама

Слід зазначити, що виявлення та притягнення до передбаченої законом відповідальності винних осіб за фактами порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» є безумовно одним з найприоритетніших напрямів діяльності органів прокуратури України.

Санкція статті 366-1 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно