Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець викрав документи з незачиненого «Мерседесу»

Мукачівець викрав документи з незачиненого «Мерседесу»

У чергову частину Берегівського відділу поліції надійшла заява від жителя району. Заявник повідомив про те, що невідома особа викрала з його незачиненого автомобіля марки «Мерседес», який був припаркований в с. Яноші, документи, а саме два паспорти, код платника податків, посвідчення водія, техпаспорт на причіп. 

ВІДЕО ДНЯ

Розшуком крадія зайнялись працівники кримінальної поліції. Переглянувши апис камер відеоспостереження, розшуковики помітили мікроавтобус білого кольору, який був на місці скоєння злочину. Відтак вийшли на власницю автомобіля, пенсіонерку з Мукачева, а потім і на її внука, який користується цим автомобілем. 31-річний мукачівець свого часу вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжку документів. А тепер знову взявся за старе.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне  провадження за ч. 3 ст. 357 Кримінального кодексу України (Викрадення документів). Речові докази вилучено. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. З якою метою чоловік поцупив чужі документи, повинно встановити слідство.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно