Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік через своє бажання підзаробити втратив вантажівку

Чоловік через своє бажання підзаробити втратив вантажівку

Співробітники Державної прикордонної служби України продовжують виявляти в конструктивних особливостях автомобілів сховки з тютюновими виробами. До цієї роботи активно залучають і прикордонних службових собак. Часто сума оцінки вилучених авто в десятки разів перевищує суму контрабандної тютюнової продукції.  

ВІДЕО ДНЯ

Так учора на Закарпатті, через спробу незаконно перемістити через кордон сигарети, 32-річний громадянин Румунії втратив вантажівку вартістю понад 206 тисяч гривень, – йдеться у повідомленні прес-служби Мукачівського прикордонного загону.

Для перетину кордону іноземець, який керував вантажним автомобілем «Сканія», обрав пункт пропуску «Дякове». У ході поглибленого огляду транспортного засобу, прикордонники Мукачівського загону спільно з представниками фіскальної служби, виявили тютюнові вироби різних марок. Цигарки чоловік приховав використовуючи конструктивні особливості кабіни вантажівки. Виявити сховок прикордонникам допомогла службова собака, спеціально навчена на пошук тютюнових виробів.

Реклама

Загалом  правоохоронці дістали та вилучили 560 пачок сигарет на загальну суму 9778 гривень. Також вилучили й транспортний засіб, який оцінили у 206 280 гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно