Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині поліція вилучила ніж у нетверезого чоловіка

На Тячівщині поліція вилучила ніж у нетверезого чоловіка

Під час патрулювання у селищі Дубове Тячівського району оперативники помітили двох чоловіків з явними ознаками сп’яніння, які поводили себе не зовсім адекватно. Правоохоронці зупинили перехожих для складання на них протоколу, оскільки ті розпивали спиртні напої в громадському місці, що є адміністративним правопорушенням.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області, встановивши особи порушників, з’ясувалось, що обидва – мешканці с. Тарасівка Тячівського району. Поліцейським розповіли, що приїхали до свого товариша погостювати, який за інформацією правоохоронців, раніше судимий за крадіжку.

Під час поверхневого огляду в 27-річного хлопця оперативники виявили ніж з 12-ти сантиметровим лезом. Останній зберігав його в спеціальному чохлі на ремені, і, за його словами, використовує його виключно в робочих потребах.

Реклама

Що це за робочі потреби – встановлюють слідчі, які розпочали за даним фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України (Носіння холодної зброї без передбаченого законом дозволу). Ніж у правопорушника вилучили та наразі очікуються висновки експерта. Досудове розслідування триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно