Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє раніше судимих чоловіків крадуть в ужгородців мобільні телефони

Двоє раніше судимих чоловіків крадуть в ужгородців мобільні телефони

5 березня в поліцію м. Ужгорода звернувся із заявою 29-річний житель міста. Заявник повідомив про зникнення з його оселі мобільного телефону «Айфон-5». Дорогий телефон зник після вечірки, на яку господар запросив своїх друзів. Останніх він і запідозрив у крадіжці.

ВІДЕО ДНЯ

Як встановили працівники кримінальної поліції Ужгорода, телефон викрав 20-річний ужгородець, який був на тій вечірці. Хлопець вже має судимість за крадіжки. Речовий доказ вилучено, отримано доказові свідчення, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

З аналогічною заявою про крадіжку телефону в поліцію Ужгорода звернувся і 16-річний житель міста, студент одного з навчальних закладів. Хлопець розповів про те, що від нього попросив пізно ввечері на вулиці Загорській мобільний телефон «Самсунг» із виду знайомий старший хлопець. Останній казав, що хотів послухати музику, але коли власник попросив свій телефон назад, той побив хлопця і втік із чужим телефоном. Сума заподіяних збитків склала 3 700 гривень.

Реклама

Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівники кримінальної поліції Ужгорода встановили, що телефон від неповнолітнього викрав у результаті шахрайських дій 32-річний ужгородець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж і умисне тілесне ушкодження. Речовий доказ вилучено.

За обома даними фактами поліція розпочала кримінальні провадження, мобільні телефони після проведення товарознавчої експертизи буде повернуто власникам. У ході досудового розслідування перевірятиметься можлива причетність обох молодих ужгородців до скоєння аналогічних злочинів в обласному центрі.  

Реклама

  

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно