Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • 8 березня на Закарпатті ознаменувалось виявленням купи п’яних водіїв-чоловіків

8 березня на Закарпатті ознаменувалось виявленням купи п’яних водіїв-чоловіків

8 березня на Закарпатті ознаменувалось виявленням купи п’яних водіїв-чоловіків

Два такі випадки було виявлено в Ужгородському районі, по одному в Мукачівському, Берегівському районах і в місті Хуст. На всіх порушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння).

ВІДЕО ДНЯ

В смт.Середнє Ужгородського району близько 23-ї години працівники поліції зупинили автомобіль «Mercedes». В Автомобіля були несправні задні габаритні вогні й не освітлювався номерний знак. 35-річний водій не мав водійського посвідчення, натомість мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Оскільки від проходження алкотесту на місці водій категорично відмовився, правоохоронці доставили його в обласний наркодиспансер, але й там водій відмовився від медосвідчення, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

На останнього поліцейські склали два адмінпротоколи – за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (ст.130 КУпАП) і за керування без водійського посвідчення (ст.126 КУпАП).

Реклама

Наступного нетверезого водія, який керував трактором з неналежно закріпленим вантажем, зупинили в с.Мала Добронь Ужгородського району. Від водія чувся запах алкоголю, водій і сам визнав, що вживав алкогольні напої.

У Мукачівському районі в селі Великі Лучки працівники групи швидкого реагування близько 21-ї години зупинили автомобіль ВАЗ-2107 під керуванням 47-річного місцевого жителя. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження освідчення на вміст алкоголю в крові відмовився.

Реклама

У Берегові на вул.Мукачівській зупинили автомобіль ВАЗ-2103, на якому не горіли задні габаритні вогні. За кермом перебував 46-річний водій, який не мав при собі водійського посвідчення. В чоловіка були явні ознаки алкогольного сп’яніня, хоча  переконував правоохоронців, що випив лише безалкогольне пиво. Для перевірки водія було доставлено в районну лікарню, де медики виявили в його крові 1,2 проміле алкоголю. На водія складено відразу два адмінпротоколи.

У Хусті на вул.І.Франка близько 23-ї години наряд ГШР зупинив автомобіль «Ford Mondeo». Причиною зупинки стало відсутність підсвітки номерного знаку. Спецприлад зафіксував у 58-річного водія 1,7 проміле алкоголю.

У всіх випадках на водіїв складено адміністративні протоколи, які поліція скерує в суд, де й обиратиметься вид покарання водіям-порушникам.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно