Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Молодь побила та пограбувала на вулиці чоловіка. Одному з учасників банди не було ще й 15 років

Молодь побила та пограбувала на вулиці чоловіка. Одному з учасників банди не було ще й 15 років

Молодь побила та пограбувала на вулиці чоловіка. Одному з учасників банди не було ще й 15 років

Працівники кримінальної поліції Рахова викрили групу місцевих грабіжників. Наймолодшому з чотирьох її учасників немає ще й 15 років, а найстаршому – 19. Двоє хлопців з цієї компанії, 19-ти та 18-річний, вже раніше притягалися до кримінальної відповідальності. 

ВІДЕО ДНЯ

Працівники поліції встановили, що дана група молодиків в малолюдному місці пограбувала нетверезого чоловіка, який стояв неподалік від них та пив пиво. Злочинці напали на п’яного, побили його та відібрали 150 гривень і мобільний телефон марки «НТС», – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області. 

31-річний потерпілий спершу в поліцію не звертався, а вирішив сам знайти своїх кривдників. Коли дізнався ім’я одного з нападників, то повідомив про грабіж працівнику кримінальної поліції. Невдовзі оперативники затримали всю злочинну групу. 

Реклама

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. 

В даному провадженні фігурують четверо осіб, двоє з яких неповнолітні. Через це 19-річному затриманому загрожує покарання і за втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність (ст.304 Кримінального кодексу України). 

Реклама

У ході досудового розслідування також перевірятиметься можлива причетність даної групи до скоєння інших злочинів у місті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно