Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині п’яний чоловік убив свою співмешканку

На Тячівщині п’яний чоловік убив свою співмешканку
ВІДЕО ДНЯ

Учора ввечері в Тячівську поліцію надійшло повідомлення від лікаря сільської медамбулаторії про те, що він констатував смерть жінки в селі Нижня Апша з ознаками насильницької смерті. На місце події прибула слідчо-оперативна група й група реагування патрульної поліції Тячева. На підлозі в приймальній кімнаті будинку правоохоронці виявили тіло 68-річної господині з численними синцями на обличчі та грудній клітці, а також  сліди крові.

У скоєнні вбивства пенсіонерки поліція запідозрила її 61-річного співмешканця. Чоловік працює трактористом. Удень він підробляв у людей на городах. А ввечері повернувся додому в стані алкогольного сп’яніння. На цьому фоні між співмешканцями виникла сварка, під час якої нетверезий чоловік став бити жінку, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.  Від отриманих травм нещасна померла. Сам убивця викликав опісля лікарів, але вже було запізно.

Реклама

За даним фактом поліція Тячева розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Підозрюваний у вбивстві жінки затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України й поміщений в ізолятор тимчасового тримання Тячівської поліції. Слідчі встановлюють причину й обставини загибелі пенсіонерки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно