Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє 16-річних юнаків зважились на злочин

Двоє 16-річних юнаків зважились на злочин

Працівники поліції розшукали 17-літнього мешканця села Тур’я Поляна Перечинського району та 16-річного жителя села Підполоззя Воловецького району, які проникли в приміщення магазину в місті Свалява та викрали звідти 9 літрів коньяку та 5 блоків цигарок.

ВІДЕО ДНЯ

16 березня близько 2-ої години ночі свалявські поліцейські отримали повідомлення про те, що на одній із місцевих крамниць невідомі розбили вітрину та викрали звідти 18 півлітрових пляшок коньяку та 5 блоків цигарок. На місце події прибула слідчо-оперативна група та дільничні офіцери поліції, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За лічені години правоохоронці затримали підозрюваних у крадіжці. Ними виявилися двоє неповнолітніх — 16-ти літній житель села Тур’я Поляна, що на Перечинщині, та 16-літній мешканець села Підполоззя Воловецькогорайону. Речові докази від затриманих вилучено та буде передано власнику магазину – 36-річному свалявчанину.

Реклама

За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому». Зловмисникам загрожує  позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно