Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Після візиту Михайла Саакашвілі до Сваляви місцевому активісту Руху нових сил спалили підприємство

Після візиту Михайла Саакашвілі до Сваляви місцевому активісту Руху нових сил спалили підприємство

Після візиту Михайла Саакашвілі до Сваляви місцевому активісту Руху нових сил спалили підприємство

У партії пов’язують це з тим, що Рух нових сил не «ліг» під жоден з місцевих політичних кланів, які почали усувати політичних конкурентів звичними для контрабандистів методами.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні вночі сталася пожежа на території меблевого виробничого комплексу ТОВ «Крок-вуд» – горів деревообробний цех. Підприємство належить члену ініціативної групи Руху нових сил Закарпаття, підприємцю Юрію Гризі, який організовував візит Михайла Саакашвілі до Сваляви. Пожежу вдалося загасити, проте збитки підприємства оцінюють в 2 мільйони гривень.

«Чи є випадковістю пожежа на території підприємства, яке я очолюю? Вважаю її попередженням, мовляв, якщо буду продовжувати в такому ж дусі – матиму проблеми. В нас на Закарпатті прийнято, що будь-яка нова політична сила йде на «поклон» до когось з місцевих політичних кланів — Балоги, Ланьо чи Медвечука, і потім є лише підконтрольними їм маріонетками. Рух новихз сил став першою політичною силою на Закарпатті, яка пішла іншим шляхом. І цей підпал — це реакція на нашу позицію. Заявляю: я продовжую підтримувати Рух нових сил Михайла Саакашвілі. Якщо боятися влади, яка не гребує жодними брудними засобами, то як ми побудуємо Україну для мільйонів українців, а не для купки жадібних політиканів», — заявив Юрій Грига.

Реклама
Після візиту Михайла Саакашвілі до Сваляви місцевому активісту Руху нових сил спалили підприємство – 01
Після візиту Михайла Саакашвілі до Сваляви місцевому активісту Руху нових сил спалили підприємство – 02
Реклама
Після візиту Михайла Саакашвілі до Сваляви місцевому активісту Руху нових сил спалили підприємство – 03
Після візиту Михайла Саакашвілі до Сваляви місцевому активісту Руху нових сил спалили підприємство – 04

Пожежу також пов’язують з конфліктною ситуацією, яка сталася під час візиту Михайла Саакашвілі в Сваляву. Переполахана місцева рада на чолі з братом одіозного нардепа Михайла Ланьо, зібрала позачергову сесію для виділення коштів на зруйнований минулого року міст, чого і вимагав Михайло Саакашвілі.

Реклама

«Місцеві контрабандисти дуже чутливо і болісно сприймають появу непідконтрольної їм політичної сили. Тим більше враховуючи той факт, що ця політична сила наразі найшвидше розвивається. Саме тому вони вже почали діяти звичними для себе методами», — прокоментував ситуацію з підпалом цеху Давід Сакварелідзе.

Нагадаємо, візит Михайла Саакашвілі до Сваляви відбувся 23 лютого цього року. Михайло Саакашвілі поїхав до Сваляви через те, що у листопаді минулого року було зруйновано негодою основний місцевий міст і половина мешканців опинились відрізаними від центральної частини міста. Активізувалися місцеві чиновники — голова обласної адміністрації Геннадій Москаль та мер Сваляви Іван Ланьо — за дивним збігом обставин лише напередодні приїзду Михайла Саакашвілі. 

Обидва заявили — щойно документація буде готова, згідно з чинним законодавством, гроші на ремонт виділять. За тим же дивним збігом обставин вже наступного дня, в день приїзду Саакашвілі, депутати місцевої ради зібралися на сесію і таки виділили мільйон гривень на відновлення мосту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно