Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті посеред вулиці побили та пограбували чоловіка

У Хусті посеред вулиці побили та пограбували чоловіка

Вчора, 22 березня, вночі на службу «102» надійшло повідомлення від мешканки Хуста, яка розповіла, що на її 46-річного сина напали троє невідомих та пограбували. Правоохоронцям потерпілий повідомив, що на вулиці Рєпіна в райцентрі біля 5 години ранку до нього підійшло троє незнайомих чоловіків. Вони розпочали розмову, після чого нанесли кілька ударів та забрали цінне майно.

ВІДЕО ДНЯ

Як інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області, грабіжники привласнили планшет, гаманець із 350 євро, паспорт громадянина України та закордонний паспорт. Співробітники кримінальної поліції та роти патрульної поліції Хустського відділу встановили причетних осіб, затримали підозрюваних та вилучили крадене майно. Грабіжниками виявилися 23-річний житель села Велятино, 19-річний мешканець селища Великий Бичків та 20-річний хустянин.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або за попередньою змовою групою осіб. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваних. Слідство триває.

Реклама
У Хусті посеред вулиці побили та пограбували чоловіка – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно