Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція повідомила подробиці вбивста чоловіка у мікрорайоні "Підгоряни"

Поліція повідомила подробиці вбивста чоловіка у мікрорайоні "Підгоряни"
ВІДЕО ДНЯ

Ввечері, 25 березня, в поліцію надійшло повідомлення від медиків про те, що на вулиці Підгорянській в Мукачеві виявлено тіло з ознаками насильницької смерті.  Правоохоронці з’ясували, що потерпілий – 46-річний житель Мукачева. На тілі чоловіка було виявлено ножове поранення в ділянці серця.

Опитавши свідків, працівників довколишніх торговельних закладів, полісмени встановили особу ймовірного вбивці чоловіка. У скоєнні тяжкого злочину підозрюється 43-річний житель Мукачева, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Як встановили слідчі, того вечора вбивця повертався з компанією із відпочинку. Чоловіки перебували в стані алкогольного сп’яніння, однак у місцевому магазині вирішили випити ще пива. У цей час вбивця зустрів потерпілого, обидва чоловіки були знайомі. Між ними виник конфлікт, під час якого один з них вихопив кухонний ніж, який ніс серед речей після відпочинку на природі, та вдарив у груди свого опонента. Зброю убивця викинув у смітник, поліція знаряддя вбивства знайшла.

Як повідомив заступник начальника слідчого управління ГУНП в Закарпатській області майор поліції Володимир Мага, за даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Особу ймовірного вбивці поліція вже встановила, йому повідомлено про підозру в скоєнні злочину. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно