Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець намагався двічі пограбувати одну і ту ж жінку

Мукачівець намагався двічі пограбувати одну і ту ж жінку

Вироком колегії суддів Мукачівського міськрайонного суду 36-річного мешканця Мукачева визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення (злочину) передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України, а саме у розбої поєднаному із насильством небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчиненому повторно та поєднаному з проникненням у житло. Чоловікові призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років і 6 місяців.

ВІДЕО ДНЯ

Під час судового засідання обвинувачений так і не визнав свою вину у вчиненому. Відтак, враховуючи тяжкість злочину та той факт, що чоловік раніше був засуджений до 4 років позбавлення волі за грабіж тієї ж літньої жінки, суд підтримав позицію прокурора, що останній не зможе виправитися без ізоляції від суспільства та призначив йому реальну міру покарання.

Нагадаємо, що 22 травня 2016 року, близько 23:30, зловмисник, повторно, з корисливих спонукань, розбивши скло на вікні будинку 80-річної пенсіонерки, проник всередину, після чого пройшов до кімнати, де спала потерпіла. Там він став вимагати від пенсіонерки гроші, а коли почув відмову – почав наносити жінці численні удари руками в область голови.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно