Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нервова поведінка видала наявність у водія наркотиків

Нервова поведінка видала наявність у водія наркотиків

Сьогодні, 30 березня, близько другої години ночі працівники поліції під час патрулювання помітили в с.Велика Бийгань Берегівського району автомобіль марки «BMW», який рухався з несправною правою фарою. За порушення правил дорожнього руху водія транспортного засобу було зупинено для попередження, однак той при спілкуванні з правоохоронцями почав помітно нервувати та весь час намагався щось сховати в кишенях одягу.

ВІДЕО ДНЯ

У працівників поліції така поведінка правопорушника викликала підозру, і тому вони провели його поверхневий огляд. З кишені штанів було вилучено поліетиленовий пакет в якому знаходилась кристалічна речовина ззовні схожа на креатин, а із кишені куртки вилучили близько 5 грам речовини схожої на первентин, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виробництво,виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересиланнянаркотичних засобів. Вилучені речі направлено на дослідження. Проводиться досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно