Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінка організувала у готелі місце розпусти

Жінка організувала у готелі місце розпусти

Слідчі Дубівського відділення поліції завершили досудове розслідування за фактом звідництва, та передали матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду.

ВІДЕО ДНЯ

Поліція зібрала достатньо доказів та передала до суду кримінальне провадження за фактом організації в готелі Дубового місця розпусти. Правоохоронці встановили, що 55-річна дубівчанка зайнялася звідництвом та залучила двох знайомих до проституції. Підозрювана знаходила клієнтів для 30-ти та 33-річної жінок та влаштовувала їм зустрічі в готелі, за яким приглядала. Співробітники Дубівського відділення поліції з’ясували, що такий спосіб заробляти гроші, правопорушниці практикували майже півроку, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Слідчі Дубівського відділення поліції зібрали достатньо доказів, які доводять причетність 55-річної дубівчанки до злочину, та передали матеріали кримінального провадження за ст. 302 Кримінального кодексу України, тобто створення або утримання місць розпусти і звідництво, до Тячівського районного суду. Жінці загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до двох років. Остаточне рішення в цій справі прийматиме суд.

Реклама

Щодо двох жінок, які безпосередньо і надавали сексуальні послуги, складено адміністративні матеріали, які також будуть розглядати адміністративні комісії при органах місцевого самоврядування за місцем їх проживання.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно