Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Погоня за п’яним водієм та інші випадки затримання нетверезих водіїв за вихідні

Погоня за п’яним водієм та інші випадки затримання нетверезих водіїв за вихідні

Погоня за п’яним водієм та інші випадки затримання нетверезих водіїв за вихідні

Випадки водіння транспорту в нетверезому стані поліція фіксувала в Ужгородському, Тячівському, Виноградівському, Іршавському, Рахівському та Хустському районах.

ВІДЕО ДНЯ

У суботу в смт.Вилок Виноградівського району працівники поліції зупинили автомобіль «Volkswagen Gоlf», який рухався без увімкненого світла. За кермом перебував 53-річний житель м.Виноградова, який не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від освідчення чоловік відмовився, в присутності двох свідків було складено адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Другий протокол склали за керування без посвідчення водія, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

В Тячеві працівники поліції зупинили автомобіль ГАЗ-2410. За кермом «Волги» перебував 27-річний місцевий житель, який не мав водійського посвідчення, виявляв ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. На нього склали відповідні адмінпротоколи. 

Реклама

Двох нетверезих водіїв затримали у вихідні іршавські правоохоронці, причому один попався на п’янці вже другий раз. У неділю ввечері в поліцію Іршави надійшло анонімне повідомлення про те, що містом їздить нетверезий водій за кермом «ВMW». Правопорушника зупинили на вул.Грушевського, за кермом автомобіля  іноземної реєстрації перебував 57-річний місцевий житель, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Як з’ясувалося, цей чоловік попався на п’янці вже вдруге. Чотири місяці тому у нього вилучили посвідчення водія, чоловік сплатив за рішенням суду штраф у розмірі 10200 гривень. Тепер правопорушника доставили в районну лікарню, де зафіксували в нього 1,6 проміле алкоголю. На чоловіка склали адмінпротокол за повторне протягом року керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Машину забрав товариш водія, якого викликали на місце події.   

Другий нетверезий водій був затриманий на вул.Шевченка в Іршаві вночі. Наряд ГШР зупинив мопед «Hоndа» без номерних знаків. За кермом перебував нетверезий 21-річний мешканець с.Білки Іршавського району, який не мав водійського посвідчення.  В лікарні у нього виявили 0,3 проміле алкоголю. На водія склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, незареєстрованим транспортним засобом і без посвідчення водія. 

Реклама

У Хусті автомобіль «Меrсеdеs Vіtо» не зупинився на законну вимогу поліції й став тікати. Його наздогнали на виїзді з міста. За кермом мікроавтобуса перебував 35-річний житель смт.Вишково Хустського району. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер зафіксував у нього 2,7 проміле алкоголю. На водія склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення, а сам автомобіль затримали на спецмайданчик поліції. 

У селі Холмок Ужгородського району поліція зупинила вночі автомобіль ВАЗ-2102, за кермом якого перебував нетверезий 53-річний житель села Тарнівці. Водія доставили в обласний наркодиспансер, де виявили в нього 1,3 проміле алкоголю. Про що було складено відповідний адмінпротокол. 

В селі Кобилецька Поляна Рахівського району вночі працівники поліції зупинили швидкісний мотоцикл «Yаmahа» потужністю 600 см.куб. Мотоцикл не мав номерних знаків, водій керував без захисного шолома й порушував правила дорожнього руху. За кермом мотоцикла перебував 25-річний місцевий житель. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення категорично відмовився. Посвідчення водія він не мав.  На нього в присутності двох свідків було складено адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, незареєстрованим транспортним засобом і без посвідчення водія. Сам мотоцикл у правопорушника вилучили й доставили на спецмайданчик поліції.  

Реклама

Усі складені адмінпротоколи поліція скерує в районні суди, які й прийматимуть остаточні рішення щодо водіїв-правопорушників.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно